Om oss

Molde Bueskytterklubb er en gjeng med entusiaster som er hektet på buesportens skyteteknikker, forskjellige klasser og ikke minst historien bak bueskyting.


Du finner alle buetyper i klubben vår; instinktiv, recurv og compound.


Da klubben ble startet i år 2000, lå hovedvekten på recurve ( olympisk )  og compound ( trinse ) bue. Dette har forandret seg, idag er hovedvekten på tradisjonelle buer / instiktiv skyting uten siktehjelpemidler.


Alt nytt vedrørende klubben, som f.eks treninger, utstyr, nyttig informasjon eller annet som har med bueskyting å gjøre legges fortløpende ut under “Nyheter” i menyen over. For å kommentere, trykk på innleggets overskrift,  fyll ut skjemaet som dukker opp og send inn. Deretter vil innlegget dukke opp etter at webmaster har godkjent dette, alle innlegg modereres for å unngå spam.


Vår treningstid er hver tirsdag fra kl 17.30 – 20.00 i Molde skytterhall.


Med værforbehold har klubben også uforpliktende utendørstrening på Jendem, søndager kl 1200.


Klubbens medlemmer har tilgang til å benytte vår nye utendørsløype på Gjendem i Fræna kommune når de selv måtte ønske ellers. Vi vil presisere at en bør legge vekt på å opptre varsomt ovenfor omgivelser og naboer på stedet, parkering av biler gjøres i veikanten, på en slik måte som ikke hindrer andres bruk av veien.


Du finner Molde Bueskytterklubb i Molde Skytterhall, i samme lokaler som Molde Bordtennisklubb, Molde Fekteklubb samt Molde og Fannestranden Skytterlag holder til.

Adressen er:Idrettsvegen 2, 6413 Molde.  [Klikk her for flyfoto med beskrivelse]


 

Som følge av nye regler for medlemskap av styremøte 17.01.2012 innføres følgende:


Nytt av i år er oppsplitting av den tidligere medlemsavgiften. Fra 2012 må alle betale medlemsavgift samt skytteravgift, Medlemsavgift MÅ betales for å kunne benytte klubbens anlegg inne og ute. Skytteravgiften kan betales som en engangssum, eller du kan velge å betale kveld for kveld. Totalt sett har det ikke blitt dyrere å være medlem av Molde Bueskytterklubb.


Medlemsavgift for 1 år uansett alder: kr 200,-

Skytteravgift for 1 år for person 12-16 år: kr 600,-

Skytteravgift for 1 år for person over 16 år: kr 800,-

Skytteravgift kan også betales gang for gang og koster da kr 50,- for 1 kveld.

Utstyr kan leies av klubben ved bruk i skytterhallen eller på bane Jendem for kr 50,- for 1 kveld /1 dag.


Kom gjerne innom for å prøve, din første trening er gratis. Gi oss gjerne beskjed i forveien enten via e-mail eller ved å kontakte Sven Hellwig direkte, slik at vi kan forberede oss til å ta imot deg/dere på best mulig måte ved første prøvetime. Vi ber om at dere da kommer innom fra kl 1800 eller senere.


De aller fleste som trener med oss har sitt eget bueskytterutstyr, da hovedsaklig tradbow, historiske buer hesterytterbuer og noen recurve. Klubben har flere recurve buer til utlån for de som vil prøve ut sporten samt for de av medlemmene som enda ikke har skaffet seg sitt eget utstyr. Klubbens medlemmer bistår gjerne for veiledning ved anskaffelse av eget ustyr, se også under Linker på vår side for alternative, gode nettbutikker i norge som selger bueskytterutstyr.


Vi ser helst at våre medlemmer går til innkjøp av egne buer, piler, kogger og utstyr ellers, så snart som mulig. For bestilling av eget utstyr, sjekk siden for Linker for noen anbefalte nettsteder i norge, eller gjør et søk selv på google eller ebay.


Betalinger for medlemskap eller annet, kan gjøres direkte til kontonummer 9650.25.88726, husk å merke din betaling med fullt navn og hva beløpet gjelder.

Copyright @ All Rights Reserved